Pytania o Kudzu

Co to jest Kudzu?
Kudzu jest dziko rosnącą rośliną w Azji i USA. Jest znane jako bogate źródło skrobi
w diecie człowieka i pożyteczny środek wspomagający utrzymanie dobrego zdrowie.

W jaki sposób działa preparat?
Izoflawony zawarte w korzeniu Kudzu działają pro zdrowotnie w zakresie wspomagania trawienia, w sytuacji stresu i wyczerpania łagodzą chęć nadmiernego sięgania po używki, jak napoje spirytusowe.

Czy są skutki uboczne?
Nie ma skutków niepożądanych stosujac nasz kanadyjski produkt. Inne produkty kudzu moga mieć różne działania z powodu różnicy w materiałach wyjściowych, zanieczyszczeniach czy zawartości dobrych proporcji składników czynnych. Preparat jest suplementem diety środkiem żywnościowym, Kudzu Root może być stosowany podczas picia alkoholu czy przyjmowania innych leków. Jednak informacja ta dotyczy tylko naszego suplementu diety Kudzu Root firmy K&K BIO+ Inc z Kanady.

Jak długo spożywać Kudzu Root?
Można spożywać Kudzu Root, wg uznania jak jest potrzeba, od kilku miesięcy do kilku llat. Można stosować jako przyprawę do jedzenia ułatwiającą trawienie w diecie tak często jak stosujemy inne przyprawy Zalecamy intensywniejsze stosowanie Kudzu Root wtedy gdy występuje zaniedbanie prawidłowej diety jak nadmierne jedzenie, picie i sięganie po używki.

Jak często sięgać po Kudzu Root?
Kudzu można spożywać jako dodatek do potraw lub przyjmować w kapsułkach. Podaje się indywidualnie; minimalnie od 2 do 4 kapsułek ( 1g -2g ) dziennie lub 1g -2 g dziennie jako sproszkowaną przyprawę.

Jakie są zastosowania Kudzu Root?
– Izoflawony zawarte w Korzeniu Kudzu wpływają na funkcję trawienia i na fizjologię stresu
– wspomagają trawienie
– są pomocne w łagodzeniu chęci nadmiernego sięgania po napoje spirytusowe i papierosy
– wspomagają odchudzanie
– oczyszczają organizm

Masz więcej pytań? Zadzwoń

TELEFON ZAUFANIA: 71 347 91 54